Про «нерозумну» зупинку у Рівному та тих, хто її встановить (ФОТО)

На Грушевського

Не зупинка, а павільйон може з’явитись до кінця тижня на вулиці Грушевського у Рівному.

Там, нагадаємо, вже кілька місяців тому знесли старий павільйон, а на його місці обіцяли встановити новий – більший та зручніший.

Втім, досі рівняни не можуть у комфортних умовах чекати приїзду громадського транспорту на зупинці навпроти пам’ятника Богдану Хмельницькому.

Ситуацію коментує заступник начальника міського управління ЖКГ Володимир Лапюк:
 

- Я не обіцяю, але у нас в планах з підрядником встановити павільйон вже цими вихідними. Принаймні така існує домовленість. Зауважу, що ми говоримо про павільйон на зупинці, а не про «розумну зупинку». Не думаю, що це важливо, хто його встановлюватиме, головне, щоб той павільйон там стояв. Кошторис, за нашими підрахунками, в межах 45-ти тисяч гривень.

Як пояснив Володимир Лапюк, павільйоном займається приватний підприємець. Його прізвище Вознюк. І ця людина, чи його підопічні, мають встановити вищезгаданий павільйон.

А от міське ШЕУ, яке зазвичай розв'язує такі питання, не має відношення до відновлення павільйону на Грушевського. Натомість місцевим шляховикам нададуть можливість відремонтувати павільйон на одній із зупинок громадського транспорту по вулиці Дубенській.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень