Кому платити у Рівному за вивіз сміття з приватного сектора?

З таким питанням до нас звернулись мешканці Басового Кута

Більше місяця сміття з приватного сектора у Рівному обслуговує фірма «Екосвіт». Працює вона за дорученням «Санкому». Тарифи на її послуги не змінились, як і графіки роботи.

Втім, багатьом мешканцям приватного сектора досі приходять платіжки і від «Екосвіту», і від «Санкому». Люди не знають, кому платити.

З питанням щодо квитанцій ми звернулись до директора ТзОВ «Санком» Миколи Горбачука. Він сказав, що знає про квитанції, і пояснив,

що надсилають квитанції ТзОВ «Санком» тим абонентам, які мають борги за вивіз сміття.

Та згодом директор «Екосвіту» Микола Ніколайчук запевнив, що платіжки від «Санкому» надходять людям помилково:

Мешканцям приватного сектору треба платити за вивіз сміття нам, фірмі «Екосвіт». Ми надсилаємо платіжки, там є усі реквізити. Тарифи ми не міняли. Квитанції від ТзОВ «Санком» приходять помилково. Припускаю, що це машинальна помилка. Раніше у базі «Санкому» не було поділу на багатоквартирні будинки та на приватний сектор. Тому вони знову роздрукували усі платіжки, і, можливо, їх порозносили людям. Ще раз скажу, що у приватному секторі ми працюємо, і вже скоро люди отримають наші платіжки. Вдруге. Бо зайшли ми у приватний сектор у листопаді цього року. 

Нагадаємо, тариф на вивіз сміття для мешканців приватного сектора не змінився і становить 12,59 з однієї людини, яка прописана у будинку.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень