Чи «говоритимуть» зупинки Рівного і надалі?

Спочатку про це питатимуть у мешканців

Петицію про заборону аудіореклами на зупинках громадського транспорту, яку подав до влади Рівного городянин Едуард Палецький, розглянули у міській раді.

Нагадаємо, Едуард Палецький просив депутатів міської ради та міського голову виступити  за цілковиту заборону аудіореклами на зупинках громадського транспорту Рівного. І петицію підтримали 300 мешканців міста. 

Після розгляду петиції на сайті Рівнеради з’явилася така відповідь:

З питання заборони аудіореклами на зупинках громадського транспорту планується провести соціологічне опитування для прийняття міською владою відповідного рішення.

Відповідь міського голови Володимира Хомка здивувала Едуарда Палецького, і ось, як він її прокоментував:

Із затримкою в десять днів прийшла від міського голови доволі дивна відповідь на петицію про заборону аудіореклами… Тепер Хомко, щоб прикрити свій зад, збирається витратити бюджетні кошти на проведення опитування, чи подобається рівнянам слухати на зупинках комерційну рекламу. Які будуть результати того наукового дослідження, думаю, всім зрозуміло.

За словами Едуарда Палецького,  одна комерційна колонка на зупинці з комерційною рекламою приносить в бюджет міста аж 80 гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень