Компенсація за стосунки: у Рівному хлопець пограбував колишню дівчину (ФОТО)

Інцидент трапився сьогодні вночі, близько 4-ї години, на вулиці Княгині Ольги

Правоохоронці, що прибули на місце події, з’ясували, що 18-річний хлопець вдарив свою колишню дівчину в обличчя, і в той момент, коли вона втратила свідомість – забрав 2 мобільних телефони її подруги, яка проживала спільно з нею.

На момент приїзду патрульних заявниця медичної допомоги не потребувала, описала зловмисника. На вулиці Степана Бандери полісмени помітили чоловіка, який підходив під орієнтування та затримали його. При проведенні поверхневої перевірки виявили у нього два мобільних телефони, які були схожі на викрадені. 

Зауважимо, що цей хлопець вже не вперше за ніч намагався потрапити до квартири постраждалої. Декількома годинами раніше патрульні уже приїжджали на виклик за цією адресою та провели профілактичну бесіду з цим громадянином, який шумно себе поводив, стукав у двері цієї квартири. Після чого він залишив під’їзд. Однак, схоже на те, що таки вирішив завершити свої наміри і повернувся туди вдруге. Тепер за свої дії зловмисник нестиме відповідальність.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень