Коментарі Хомка і Мартина з приводу підпалу авто активіста

Вони обмінялися звинуваченнями

Рівненський активіст Роман Мартин, чиє авто згоріло минулої ночі, вважає, що це насамперед пов`язано із його громадською діяльністю і виборами міського голови. Сам Роман Мартин запевняє, що напередодні йому та його родичам надходили погрози:

 

- Я зараз пов`язую виключно зі свою громадською діяльністю, це рухом "Рівне без Хомка". Останні 2 місяці я займався агітацією проти діючого мера. Мав факти, чому не варто за нього голосувати, про те, що він підтримував режим Януковича, про те, що він замішаний і його родичі до корупційних схем і в зв’язку з цим мені погрожували. Були погрози, що я пожалію, якщо не прислухаюсь.

 

Володимир Хомко прокоментував звинувачення  Романа Мартина щодо підпалу його авто. Зі слів Володимира Хомка, цей інцидент не випадково відбувся саме сьогодні – за 4 дні до виборів. Каже, що це – робота його опонента у другому турі виборів на посаду міського голови:

 

- Кому вигідно цей інцидент за 4 дні до виборів, саме сьогодні і в переддень виходу всіх газет? Ну, очевидно - тільки Якимцю. Хтось сумнівається, що пан Мартин, який заклеїв все місто брудною літературою найнятий самим Якимцем? Що таке вартість машини, коли на вибори витрачено більше 30 мільйонів гривень? Куплять нову, ще кращу.

Між тим, Володимир Хомко не сумнівається, що знайдуть і винного, який буде говорити, що працював на замовлення Хомка. Оскільки вже відомо, що є відеозапис, на якому видно, хто і як підпалював авто.

Нагадаємо, цієї ночі у Рівному на вулиці Жукова горів автомобіль. Сталося це близько 3-ої години у житловому масиві. На вулиці Жукова згорів автомобль марки "Renault", яке належило активісту Роману Мартину. За його словами, нещодавно автівка була застрахована.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень