Комаровський і Комаров з України стали «врагами» російського народу (ФОТО)

Обох можна вітати з почесним званням

У рф ворогами народу оголосили телеведучого та заслуженого українського журналіста, який об’їздив чи увесь світ, Дмитра Комарова та відомого як в Україні, так і за кордоном, зокрема у росії, педіатра Євгена Комаровського.

У вороги росії їх записав «Комитет защиты национальных интересов». Про це вони повідомили в Instagram.

Принимаю поздравления! Почётное звание «Враг России» от Комитета защиты национальных интересов. Значит, я живу честно и мне не стыдно смотреть людям в глаза. Да и компашка нас, «врагов и предателей РФ», интересная собралась. Макаревич, Кличко, Гребенщиков, Навальный и другие, – написав Дмитро Комаров.

Привітання приймає і Комаровський

Воспринимаю практически как государственную награду... И компания просто замечательная. Сложность была одна – успокоить внучку, которая категорически не согласилась с тем фактом, что дедушка враг.  Сошлись на том, что быть врагом плохих недочеловеков – это правильно и совсем не обидно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень