Команда «Зими у вогні» вже у Голлівуді

Прикметно, що, окрім Оскара, фільм може отримати ще одну престижну нагороду

Команда, яка працювала над фільмом "Зима у вогні", напередодні вирушила до Лос-Анджелеса для участі у церемонії нагородження найпрестижнішою кінопремією Оскар. Нагадаємо, стрічка номінована в категорії "Кращий документальний фільм".

Рівнянин Павло Пелешок також нині перебуває у США. Як він розповів, поки до Лос-Анджелеса дісталося троє членів групи. Іще четверо членів знімальної групи мають прилетіти найближчим часом. 

Нині хлопці прогулюються, хочуть спробувати свої сили у серфінгу, покататися на лижах і насолодитися таким хоч і не тривалим, проте відпочинком. 

Серед "родзинок", що нам стали відомі - участь стрічки "Зима у вогні" у ще одній престижній премії Golden Reel Awards за найкращий монтаж звуку в документальному фільмі. 

Golden Reel Awards – премія об’єднання звукорежисерів Motion Picture Sound Editors, яка з 1954 року вручається за досягнення в галузі роботи над звуком у сфері кінематографу та телебачення. 63 церемонія нагородження Golden Reel Awards відбудеться 27 лютого 2016 в Лос-Анджелесі.

Чи отримає "Зима у вогні" нагороду за звук? Дізнаємося вже у суботу. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень