На Рівненщині колишній сімейний насильник побив гостя з Криму

За те, що побив гостя, радивилівчанин проведе за ґратами чотири роки.

Він  прихистив у себе 55-річного уродженця Автономної Республіки Крим, однак під час чергової пиятики господар будинку спричинив гостю тяжкі тілесні ушкодження. Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

«Кримчанин тривалий час проживав і працював на будівництві у Києві, де у 2014 році й познайомився із 55-річним жителем Радивилова. Коли робота закінчилася, мешканець Рівненщини запропонував новому товаришу пожити у нього, адже той власного помешкання у столиці не мав. Під час застілля гість «перебрав» норму і, коли падав, розбив хлібницю та дві тарілки. Господар почав приводити товариша до свідомості, але той відповів лайкою. Це і розлютило радивилівчанина, який почав бити гостя руками і ногами, виволік його на подвір’я, де, додавши стусанів, залишив», – зазначено в повідомленні.

Про непритомного чоловіка до поліції повідомила матір господаря будинку. Вона і викликала швидку медичну допомогу. Лікарі діагностували у потерпілого закриту травму живота та грудей, перелом ребер та розрив печінки, що призвело до внутрішньочеревної кровотечі. Після завершення лікування судово-медична експертиза встановила, що вказані тілесні ушкодження відносяться до тяжких.

Правоохоронці також з’ясували, що з 2007 року чоловік вісім разів притягувався до адміністративної відповідальності та перебував на обліку як сімейний насильник.

На судовому засіданні підозрюваний щиро розкаявся у скоєному, однак уникнути покарання йому не вдалося. Суд виніс вирок про чотири роки позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень