Колишній працівник АЗС ошукав клієнтів на 35 тисяч гривень (+3 ФОТО)

Чоловік у злочині зізнався

Правоохоронці викрили 22-річного рівнянина, який несанкціоновано втрутився у систему карток лояльності однієї з автозаправних станцій та використав бонуси клієнтів на 35 тисяч гривень.

Про це інформує відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

«До поліції повідомили з охорони АЗС, до якої часто зверталися громадяни зі скаргами про зникнення бонусів із карток лояльності. Правоохоронці встановили, що колишній працівник цієї ж станції за допомогою ноутбука та мобільного телефону втрутився в автоматизовану систему обробки карток і незаконно отримані грошові бали обмінював на пальне», – зазначено в повідомленні.

У ході проведення санкціонованого обшуку у помешканні рівнянина слідчі вилучили ноутбук, планшет, п’ять мобільних телефонів, диски, флеш-карти, блокноти із записами пін-кодів до карток, картки лояльності, сім-карти до мобільних телефонів, які він використовував для скоєння злочину.

За фактом незаконного втручання у роботу електронно-обчислювальних машин, систем та комп'ютерних мереж відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 361 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановили понад 25 потерпілих, яким завдано збитки на загальну суму понад 35 тисяч гривень. На цей час зловмисник свою вину визнає та співпрацює із органами досудового розслідування.

Чоловіку загрожує відповідальність у виді штрафу до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на той самий строк.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень