Колишній МРЕВ переїжджає

Невідповідність приміщення, за словами очільника структури, - найбільша проблема

Колишній МРЕВ, який вже рік після реорганізації називається Регіональний сервісний центр МВС, змінить місце розташування. Зараз структура знаходиться на вулиці Гайдамацькій, це колишня Струтинської.

За словами виконувача обов’язків регіонального сервісного центру МВС Валерія Бельця, переїзд спричинений чергами:

- Приміщення, в якому працює Територіальний сервісний центр, запущене в 2005 році. Після того ніхто ремонту не робив. Воно було розраховане на обслуговування міста Рівне і Рівненського району. На сьогоднішній день, цей територіальний сервісний центр обслуговує сім районів. Ми досягли домовленості із одним із торгових центрів міста Рівне. Коли буде відкриватися нове приміщення – це будуть електронні черги, це буде нова комп’ютерна техніка, яка дасть нам змогу ліпше, краще, швидше обслуговувати громадян. Це будуть онлайн камери, веб-камери. Все, що можна на сьогоднішній день в технічному плані – там буде. 

 

Щоправда, куди саме переїдуть – поки невідомо. Але це, за словами виконувача обов’язків Регіонального сервісного центру МВС Валерія Бельця, відбудеться дуже скоро. Адже орендодавець уже проводить ремонт приміщення для Сервісного центру. Відомо лише, що це приміщення буде не в центрі міста, бо там немає відповідних парковок. До слова, за день Сервісний центр в середньому реєструє від 70 до 120 автівок не лише з Рівненської області.

Знає очільник структури і про людей, які просто в приміщенні Сервісного центру пропонують швидше, без черг і за окрему плату вирішити необхідні питання. Валерій Белець переконує: цю проблему також вирішить нове приміщення, адже там будуть запровадженні електронні черги.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень