Екс-директор Рівненського краєзнавчого музею досі стоїть на біржі праці

Жодної роботи йому не запропонували

Екс-директор Рівненського обласного краєзнавчого музею – досі безробітний. Вже два місяці Олександр Булига шукає роботу через центр зайнятості.

Раніше була надія, що обласна влада таки дасть йому хоч якусь роботу у краєзнавчому музеї – тут була вакантною посада «вчений-секретар».

 

Втім, у заклад колишнього директора так і не взяли. Жодної іншої посади йому теж не запропонували.

Олександр Булига

Нині Олександр Булига зізнається, що готовий перекваліфікуватися:

- Так, я досі стою на біржі. Мені вже сказали, що у них поки що немає можливості працевлаштувати мене за спеціальністю. Я за освітою історик. Попри це я сам шукаю зараз собі роботу. Розглядаю різні варіанти, в тому числі і можливість перекваліфікації. Можливо, з нового року піду на курси, підприємницькою діяльністю займатимусь. Зокрема спробую написати якийсь проект та захищати його. Поки що це тільки такі плани, а як воно вийде – не знаю.

Нагадаємо, у директора краєзнавчого музею Олександра Булиги закінчився контракт 1 жовтня. На цій посаді він працював 13 років, загалом стаж його роботи в установі – 31 рік.

Наприкінці листопада цього року у музеї вдруге змінилося керівництво. Спочатку виконував обов’язки директора співробітник музею Олег Романчук. А з 27 листопада на цю посаду прийшла колишня працівниця обласного архіву, а згодом вчений-секретар музею Тетяна Самсонюк.

До слова, вона програла конкурс на посаду очільника обласного краєзнавчого музею, який проводила обласна рада цієї осені, однак це не завадило саме їй очолити музей.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4



 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень