Коли у Рівному зросте плата за проїзд у маршрутках

Перевізники Рівного ще з листопада говорять про майбутнє підвищення плати за проїзд у маршрутках до 4 гривень

Коли таке підвищення можливе – розповідає начальник міського управління транспорту і зв’язку Віталій Миронюк:

Мають бути подані перевізниками конкретні розрахунки, чому, в зв’язку з чим, з документальним підтвердженням вартості  автошин, акумуляторів, мастила, гуми, пального, зарплата зростає мінімальна. Коли такі розрахунки будуть подані понад половиною перевізників, далі управління транспорту (економіст їхній) телефонує, обраховує, перевіряє. Далі ці матеріали мають оприлюднені бути у місячний термін.

Відповідно, за словами Віталія Миронюка, тільки після громадського обговорення питання про підвищення плати за проїзд виносять на розгляд міськвиконкому. Тобто, щонайменше, з часу звернення перевізників до влади за підвищенням минає два місяці. А поки що офіційних звернень від них не було.

Віталій Миронюк каже, що у Луцьку перевізники готуються страйкувати, щоб влада підвищила плату за проїзд. В Івано-Франківську вже рік плата у маршрутках міста становить 4 гривні. А ось у Рівному у вирішенні цього питання завжди намагаються бути останніми. Тож, запевнив начальник управління транспорту, якщо й звернуться перевізники за підвищенням, воно відбудеться не раніше, ніж у березні. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: маршрутки
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень