Коли буде пробне ЗНО на Рівненщині

Ціна тестування поки невідома

Вже незабаром випускники Рівненщини можуть спробувати свої сили під час проходження пробного ЗНО.

Ця процедура уже кілька років поспіль є одним із успішних способів підготовки до тестування, розповів завідувач  кабінету ЗНО та якості освіти Рівненського обласного інституту післядипломної освіти Ігор Опольський:

Взагалі статистика говорить про те, що хто брав участь у пробному, тому набагато спокійніше і комфортніше брати участь в основній сесії ЗНО.

 

Участь у пробному тестуванні дає дітям можливість навчитися ефективно розподілити свій час і орієнтовно оцінити рівень своїх знань.

Він також зазначив, що учасниками пробного ЗНО можуть бути не лише одинадцятикласники, а й учні десятих класів, студенти коледжів та технікумів.

Реєстрація на участь у пробному ЗНО триватиме з 8 до 31 січня. А тестування з навчальних дисциплін відбудеться 16 та 23 березня.

До слова, пробне ЗНО на відміну від основної сесії тестування, є платним. Його вартість поки не оприлюднили.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень