Колір на кожен день: як одягатися, щоб завжди щастило?

Ідеальний гардероб на цілий тиждень

Завдяки астрології легко підібрати гардероб на весь тиждень. Вибір відтінків одягу залежить від планет, які сприяють кожному конкретному дню тижня.

Понеділок

Покровителем цього дня виступає Місяць, тож вибір варто зупинити на легких тканинах.

Колір: сріблястий, молочно-білий або жовтуваті відтінки.

Зрозуміти, що саме варто одягти, можна, зважаючи на внутрішнє почуття, що виникає при спогляданні гарного Місяця на вечірньому або нічному небі. Це можуть бути як соковиті жовті або кремові, так і червонуваті відтінки або ж - благородна слонова кістка.

 Вівторок

У вівторок енергетика войовничого Марса пробуджує пристрасть і активність. Кольори цього дня: насичено-червоний або пурпурний.

Можна поєднувати також відтінки рожевого, червоного, малинового і навіть коричневого.

Чарівний зовнішній вигляд налаштує на перемогу не лише у діловому середовищі, але й в особистому житті. Тим, хто знаходиться в пошуку другої половинки, у вівторок варто скористатися яскравою кольоровою гамою, щоб залучити любов.

Середа

Меркурій допомагає займатися навчанням, пошуком інформації і додає сміливості для публічних виступів.

Тут підійдуть такі кольори: зелений, жовтий або ж сірі відтінки.

Вибір кольору залежить від вашого настрою і бажання: для когось стане ідеальним смарагдовий, а хтось віддасть перевагу кольору морської хвилі.

 Четвер

Залучити удачу у четвер можна завдяки позитивній енергетиці Юпітера. Вибір відтінків в одязі варто зупинити на: насиченому синьому, індиго, фіолетовому або малиновому.

Строгі костюми допоможуть добитися прихильності начальства у цей день, а нарядні сукні кольору індиго підкреслять індивідуальність. У поєднанні з малиновим цей колір допоможе знайти любов або зав'язати цікаві знайомства.

 П'ятниця

Венера у цей день допоможе домогтися приязного ставлення, помиритися після сварки, а ще – залучити фінансову удачу: все залежить від вибору кольору в одязі.

Найкращі варіанти: кремовий, рожевий і ніжний блакитний допоможуть при знайомстві з протилежною статтю.

Водночас сріблястий дасть можливість зосередитися на грошових справах, а молочний допоможе при вирішенні спірних питань для перемир'я.

 Субота

У суботу кермо правління бере Сатурн. Це планета з важкою енергетикою. Заручитися підтримкою фортуни в цей день допоможуть неяскраві кольори: чорний, сірий, темно-синій.

Приглушені кольори не лише приховають вас від невдач, але й дозволять стати непомітними для енергетичних вампірів і заздрісників.

 Неділя

Цей день пройде під заступництвом Сонця. Зберегти позитивний настрій і привернути удачу допоможуть яскраві поєднання в одязі.

Кольорами цього дня вважаються насичений жовтий, помаранчевий та їх похідні.

Доречним буде і червоний, проте робити його основним не варто: достатньо буде червоних аксесуарів. Можна звернути увагу також на золотистий і білий кольори.

Джерело: UkrMedia

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень