Коли закінчиться війна з росією? Головний розвідник Буданов озвучив чіткий термін (ВІДЕО)

Ще лишилося зовсім трохи!

Найближчим часом українців чекають вкрай складні бої з росіянами. Проте вже до кінця року ЗСУ суттєво відсунуть лінію фронту, а до літа 2023 року окупантів на нашій землі вже не буде. Про це повідомив керівник головного управління розвідки МО генерал-майор Кирило Буданов.

- Найважчі бої зараз точаться в районі міст Бахмут та Соледар. Там – найзапекліші бойові дії, ну, а розкривати плани, я думаю, це буде трошки некоректно, — пояснив Буданов.

Що стосується деокупації обласного центру Херсонщини, то Буданов зазначає, що ЗСУ дійсно спроможні звільнити його, повністю вибивши з міста окупаційну російську армію та зрадників, що перейшли на бік ворога.

Після перемоги Україну чекає складний політичний процес. Згідно з прогнозом Буданова, це має статися влітку:

- Наприкінці весни це все має закінчитись. До літа – завершитися. Для початку, вийдемо на кордони 1991 року, а вже після розпочнеться серйозний політичний процес, пов’язаний зі змінами в нинішній росії.

 

Від росії від’єднаються певні регіони, Москва виплачуватиме репарації нам, це все їх чекає, це призведе до зміщення певного економічного центру рф на нашу територію… Тобто там багато дуже кроків", — підсумував Буданов.

Більше про прогнози закінчення війни — на відео:

Джерело: obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень