Коли Літвінова, яка зарізала у Рівному свого чоловіка-перукаря, сама проситиме суд швидше оголосити їй вирок?

Цей день швидко наближається

Сергій і Тетяна Літвінови

Резонанс від справи про вбивство у Рівному Тетяною Літвіновою її чоловіка, перукаря Сергія Літвінова, давно вщух. Її справа, яка давно застрягла в суді, схоже, тепер мало кого цікавить. За понад чотири роки, що минули від дня цієї сімейної трагедії, Тетяна, мати двох синів, народила у неволі ще двох дітей, і тепер вона багатодітна.

А батьки Сергія, який був їхнім пізнім і єдиним сином, повмирали: батько викинувся з вікна, не витримавши лихої долі, а мама, яка в суді була потерпілою й наполегливо домагалася покарання для убивці її сина, померла, так його й не дочекавшись. Тепер потерпілим вважається найстарший син Сергія від його першого шлюбу.

Нагадаємо, у лютому 2017-го Тетяна після сварки з Сергієм у квартирі у Рівному, яку він винаймав для неї з двома їхніми маленькими синами, зарізала чоловіка і втекла того ж дня в Єгипет, залишивши дітей зі своєю мамою. Тіло сховала у коморі тієї ж квартири, де залишилися діти й мама. За кілька днів мертвого Сергія знайшли й почали пошуки зниклу жінки. Її оголосили у міжнародний розшук. За кілька місяців, у травні того ж року, Тетяна знайшлася: вона звернулася у дипломатичну установу в Каїрі за якимось документом, де й виявилося, що її розшукує Інтерпол.

Невдовзі Тетяну екстрадували до Києва.

Вона прилетіла під охороною рейсовим літаком. І одразу заявила, що вагітна. Обстеження лікаря це підтвердило, але її однаково помістили до СІЗО. Вона просила домашнього арешту, та виявилося, що дому на території Рівненської області у неї нема, тож суд постановив арештувати.

Прогноз адвоката Цуняка справдиться? Усе вказує на швидке звільнення Літвінової, яка зарізала чоловіка

Відтоді Тетяна Літвінова перебуває у СІЗО. Восени того ж 2017 року вона народила свого третього сина. Двох старших дітей взяла під опіку родина друзів Сергія, а найменший хлопчик жив з матір’ю за гратами. За час слідства та суду Тетяна в СІЗО завагітніла знову і народила доньку, яка також живе з нею в ізоляторі. Її загадкова вагітність, пологи, зміна потерпілого, відставка головуючого судді, її постійні вимоги замінити адвоката та інші обставити дуже затягнули судовий розгляд.

Матір зарізаного Літвінова знайшли мертвою у Рівному (ФОТО)

Літвінова була зацікавлена у зволіканні, адже їй за так званим законом Савченко, який пізніше скасували, кожен день перебування в ізоляторі рахується за два дні в колонії.

Так для неї минули 4 роки у СІЗО, які будуть зараховані за 8 років в колонії. І саме цей термін є мінімальним терміном позбавлення волі, який може отримали Літвінова за скоєний злочин.

Як не вагітність, то коронавірус: суд у справі Літвінової перенесли через хворобу судді

Софія Літвінова

За місяці, що минули від смерті потерпілої Софії Літвінової, справа у суді, схоже, так і не посунулася: як повідомили у прокуратурі Рівненської області, у липні справу збираються розглядати в суді спочатку.

Її можна було розглянути місяців за шість. Але з різних причин справа дуже затягнулася, і підсудна була в цьому зацікавлена. Мине ще трохи часу, і вона може здійняти «кіпіш» тепер уже для прискорення судового розгляду, щоб вийти на свободу. Якщо їй визначать покарання, наприклад, 8 років позбавлення волі, то вони для неї вже минули, - прокоментував адвокат Володимир Цуняк, який раніше захищав Софію Літвінову.

У створенні борделю в установі звинувачують керівництво Рівненського СІЗО (ФОТО)

За неофіційною інформацією, менші діти Літвінової зараз перебувають з її матір’ю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень