Колектив Рівненського музею став на захист звільненого директора

Підготував колективний лист

Нагадаємо, що Олександра Булигу звільнили з посади директора Рівненського обласного краєзнавчого музею через закінчення контракту. Хоча конкурс він виграв, обласна рада не затвердила його кандидатуру на посаду очільника закладу.

До того ж в.о. директора музею Олег Романчук не взяв Олександра Булигу на посаду вченого секретаря, яка була донедавна вакантною. Тож на захист звільненого вирішив стати колектив.

Детальніше розповіла завідувач відділом музею Галина Данильчук :

Ми просто написали колективний лист, зібрали підписи. Це наше прохання залишити Булигу  у музеї, як фахівця, який пропрацював тут 31 рік, який у різних відділах працював, знає фонди, всі галузі музейної роботи.

Лист підготували у трьох екземплярах і збираються їх вручити голові Рівненської облради Олександру Данильчуку, голові Рівненської ОДА Олексію Муляренку і його заступнику Світлані Богатирчук-Кривко. Якщо на лист не відреагують, Галина Данильчук пообіцяла діяти так, щоб не нашкодити Олександру Булизі.

Галина Данильчук

Щодо думки в.о. директора музею Олега Романчука про те, що керівником музею потрібно поставити молодшу людину, здатну створити європейський заклад, Галина Данильчук висловилася так:

Музеєм мають керувати досвідчені музейники. А щодо ноу-хау, які б могли бути, то, відповідно, має бути команда, яка складається не лише з досвідчених, а й з молоді, якої нині дуже багато є в музеї. Єдиною командою можна зробити все. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень