Кого зроблять винним, якщо в опорній лікарні на Рівненщині не буде генератора

Справного

Фото ілюстративне. Джерело - dw.com

Джерел резервного живлення достатньо й усі вони – у задовільному стані. Йдеться про Рівненську центральну міську лікарню, де перебуває кілька десятків кисне залежних ковідних хворих.

Про це повідомляють в обласній адміністрації й додають – у планах встановити тут додаткове обладнання для збільшення потужності електропостачання.

Нагадаємо, нині в усіх опорних лікарнях краю перевіряють роботу додаткових джерел живлення – генераторів.

Відповідне розпорядження надійшло у райони з Рівненської обласної адміністрації, після трагедії у Львівській області.

Скрін з відео - 4channel.com.ua

У одній з тамтешніх лікарень від перебоїв електропостачання померли двоє пацієнтів хорих на коронавірус.

Перевірками на Рівненщині займаються фахівці Держпраці та надзвичайники, а от відповідальними за ситуацію визнали голів районних адміністрацій. Про це на брифінгу повідомив перший заступник голови РОДА Сергій Подолін:

 - Надали доручення управлінню охорони здоров'я провести відповідні наради з головними лікарями опорних медзакладів. Ми й до цього наголошувала на тому, щоб були додаткові джерела живлення. Нині наявність генераторів перевіряють, їхній технічний стан теж. 

 

 Використовуючи управлінські наші можливості доручили головами районних державних адміністрацій, а їх 16 в області,  на місцях контролювати ситуацію. Управління Держпраці інспектує сьогодні Рівне, потім підуть далі.

 

Попросили ДСНС, щоб інспектували медзаклади краю. Ми доручення дали, що кожен керівник району чи міста в області контролював це питання, бо вони будуть нести персональну відповідальність.

 

Начальник управління охорони здоров'я підтвердить, що цей процес на контролі. Після того, як заходи перевірки завершаться, ми повідомимо про стан справ. На недоліки реагуватимемо по-управлінськи. 

При цьому Сергій Подолін заспокоїв рівнян та мешканців області. Мовляв,

усі недоліки швидко усунуть. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень