Клінт Іствуд зніме фільм про теракт

На головні ролі він запросив реальних учасників події

87-річний Клінт Іствуд запросив американців Ентоні Садлера, Алека Скарлатоса і Спенсера Стоуна зіграти самих себе в художньому фільмі «15:17 до Парижа». Стрічка розповість реальну історію про те, як американські пасажири змогли обеззброїти терориста в поїзді, що прямував до Парижа.

У серпні 2015 року американські військові Алек Скарлатос і Спенсер Стоун, а також студент зі США Ентоні Садлер їхали в поїзді з Амстердама до Парижа. Під час проходження у вагон, де вони сиділи, раптом увірвався чоловік, який став погрожувати пасажирам автоматом. Американці змогли знешкодити і затримати терориста, яким виявився 26-річний виходець з Марокко Аюб аль-Каззані. До того, як він був схоплений, терорист встиг поранити трьох людей, в тому числі Стоуна, який отримав поранення руки і шиї в ході боротьби.

Режисер розповість не тільки про теракт, якому вдалося запобігти, але й торкнеться у стрічці дитинства головних героїв.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень