Київстар відключить популярну послугу: Абонентам обіцяють повернути гроші

Після 1 листопада

Абоненти мобільного оператора Київстар не зможуть скористатися підпискою Premium з послугою «Музичний клуб». Відключення популярної послуги відбудеться 1 листопада. У компанії пояснюють, що ця послуга зараз не є пріоритетною для мобільного оператора.

Під час повномасштабної війни Київстар зосереджений на підключенні та відновленні зв'язку, а також вводить послуги, які будуть корисними українцям за кордоном.

Абонентам, які оплатили послугу «Музичний клуб» з пакетом Premium на листопад, повернуть кошти протягом 10 днів.

У Київстарі зауважують, що для користувачів цієї послуги й надалі є можливість слухати музику із великим вибором українських виконавців, під'єднавши підписку Lite.

З цією послугою можна слухати музику онлайн і офлайн, створювати власні плейлисти. Перші 7 днів користування підпискою безкоштовні.

Джерело: biz.today

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень