Київщина – вільна! ЗСУ звільнили усю Київську область, – Міноборони (ФОТО)

Наші військові взяли під контроль усі населені пункти області

Українські військові вже звільнили від російських окупаційних військ всю Київську область. Про це сьогодні ввечері повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

Однак заступниця міністра наголошує, що це ще не кінець! Найближчим часом фахівці ще мають провести розмінування території.

 

Поки що повертатися додому мешканцям Київщини - зарано.

Нагадаємо, 25 березня керівництво російської армії заявило, що сили та кошти окупантів зосередяться на «повному звільненні Донбасу». Окупанти тоді сказали, що «не планували штурм міст, щоб не допустити руйнувань і мінімізувати втрати серед особового складу та мирного населення», хоча таку можливість «не виключають».

Після цього росіяни почали поступово виводити свої сили з Київщини, а українські військові — брати під свій контроль населені пункти та звільняти їх від залишків російських військ.

Зокрема, ще 28 березня українським силам вдалося встановити контроль над Ірпенем, а 31 березня — над Бучою.

Джерело: Громадське

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень