Кіт Герінгтон став обличчям «Dolce & Gabbana»

Зйомки в «Грі престолів» забезпечили Кіту Герінгтону не тільки багатомільйонні гонорари, а й світову популярність - і тому не дивно, що саме британського актора відомий модний бренд «Dolce & Gabbana» вибрав «обличчям» свого нового аромату.

Найближчим часом Кіт Герінгтон приєднається до довгого списку знаменитостей, які співпрацюють з «Dolce & Gabbana», і зніметься в рекламній кампанії аромату «The One for Men» - правда, рекламні кадри італійський модний дім планує представити тільки восени 2017 року.

«Кіт Герінгтон є ідеальним втіленням чоловіка «Dolce & Gabbana»: молодий, природний, чарівний, харизматичний і ні на кого не схожий. Не можна придумати краще обличчя для аромату «The One for Men»,- йдеться в офіційній заяві бренду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень