«Чи могло дитя померти через кота?»: рівнян вразила загибель 4-місячного немовляти

Вони пишуть свої думки з цього приводу у соцмережі

Ми розповідали про те, що 8 березня в Острозі у дитячому візочку загинув 4-місячний хлопчик, на обличчя якого вмостився кіт. Як поінформували з поліції, відповідно до лікарського свідоцтва,
смерть дитини настала внаслідок механічної асфіксії через закриття дихальних шляхів домашньою твариною.
Але поки справу розслідують за статтею Кримінального кодексу про «умисне вбивство малолітньої дитини» з приміткою - «нещасний випадок».
 
Ця трагедія збурила соцмережу Фейсбук. Одні її користувачі обурювалися батькам, які, на їхню думку, залишили дитину без нагляду, інші співчували: 
Алла Ярошук Що робила мама? Як можна таку маленьку дитину залишити без нагляду.
 
Irina Tverda Взагалi не розумiю батькiв, якi дозволяють котам спати, лежати в кiмнатi, де є дитина, а то i облизувати дитя.
 
Настьона Олесюк Винні не коти, а батьківська безвідповідальність!(((
 
 
Nemo Luciy В мене був кіт Пірат, йому було 11 років. Розумний кіт. Але за 3 місяці до народження дитини я заніс його на дачу. Там він жив до кінця свого життя. До чого я? В нас завжди були коти, я знаю їхні всі звички. Якщо є дитина до 3 років, коту в хаті не місце!!!!!

 

Наталия Сальникова Боже, яке горе батькам. Хай Бог допоможе пережити це горе.

 

Ксюша Кухаренко Ще моя бабуся завжди казала, треба дивитися, щоб кіт не ліг на дитину. Це страшно, це трагедія для сім'ї. Особисто не схвалюю проживання разом малої дитини і тварин.

 

Юля Анатоліївна Я, звичайно, нічого проти котів не маю, але в домі, де маленька беззахисна дитина- їм не місце! Співчуття батькам! Наука іншим.. 

 
Хтось пропонував віддати кота на самосуд. Інші його шкодували. Бо, мовляв, тварина - не винна. І закликали зоозахисників з'ясувати подальшу долю кота.
 
Чимало людей висловлювало сумнів у тому, що причиною трагедії став саме кіт:

Таня Клічук Біля моїх теж завжди спав - і нічого: живі. Тут щось не те, просто на кота легше звернути.

 

Анет Мороз кицька чула молоко. Так що тут нещасний випадок. Але якщо в хаті є дитятко мале, кіт не має бути в хаті.

 

Lara Zelinskay Розтин покаже. Можливо, дитя захлинулося, якщо лежало не на бочку. Співчуваю родині.

 

Виолетта Трубецкая Моя донька і два внуки змалечку виросли в обіймах великих собак - хаскі та вівчарки, трьох-п’яти котів, які лягали на них, лизали їх, гралися і жодного подібного випадку не було такого. Ми весь час контролювали їх присутність в будинку. Я не уявляю, як може кіт лягти на обличчя дитини і дитина не стогнала, не рухалася, не намагалася від нього звільнитися, рухами кота не відсунути з обличчя? Якщо ніс закритий, ротом би дихало немовля, плакало б і батьки, які поруч були, це почули б. Чотири місяці вже дитинка досить рухлива, спроможна від ваги кота звільнитися. Щось тут не все правдиве!!! Батьки немовля залишили без догляду на якийсь довготривалий час 100% і звинувачують кота. Це щось не правдиво тут!!!

 

Ольга Яковлева. Навряд чи кіт настільки тісно прилягав до обличчя немовляти, щоб зовсім перекрити доступ повітря. І так, щоб смерть настала у ці 5 хвилин. Можливо, алергічні реакція на хутро тварини? Адже тварина не батьків дитини, а бабусі з дідусем, у яких гостювали? Питань багато...

 

Катя Вовк Звичайно, велике горе, співчуваю. Але ж кіт міг і лягти вже після того, як дитятко померло. Зазвичай, коти шукають болюче місце. Як можна оставити малюсеньке дитя без догляду хоч коли і спить? Жах!

Але були й такі користувачі мережі, які розповідали, що через котів, які лізли у дитячі візочки, ледь не постраждали і їхні діти, чи діти їхніх знайомих:

Світлана Романюк В моєї куми кіт застрибнув в коляску, коли вона гуляла з малюком на вулиці. Тож не судіть маму, як написано в Біблії. Не судіть і несудимі будете. Один Бог знає, як це було насправді.

 

Ольга Валентиновна  Ми колись віддали свого кота свасі, бо, як народилася внучка, його з коляски не можна було вигнати і також лягав на голівку або лице дитини.

 

Наталья Мальчевська Дуже шкода ((( Але і в мене була подібна ситуація. Середня дочка принесла котика додому з вулиці. А меншій - рік. Також заснула в колясці. І цей доброзичливий котик так само вмостився дитині на лице спати. Дитина навіть не ворушилася. Я побачила і скинула його. Не встигла повернутися, як він знову був на лиці. Все, більше він в хаті не жив. На вулицю, в гараж відправили.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень