«Кіпіш в Інтернеті здійняли невідомі», - медики повідомили про стан Жоха

Він у нейрохірургії Рівненської міської центральної лікарні

Олег Жох. Фото - 24tv.ua

В результаті смертельної ДТП, що сталася напередодні на Рівненщині, серйозні травми отримав рівненський армрестлер Олег Жох.

У соціальних мережах поширювали інформацію про те, що спортсмен перебуває в комі і йому, мовляв, треба допомога закордонних фахівців.

Ігор Дундюк

Однак це спростував виконувач обов’язків головного лікаря Рівненської міської центральної лікарні Ігор Дундюк:
 

Його стан стабільно важкий. Але він буде жити. Це якісь сторонні люди здійняли в Інтернеті ще вчора цей «кіпіш» про переїзд у Київ та закордонних медиків. Він у палаті інтенсивної терапії нейрохірургічного відділення, отримує адекватне лікування. У нього торакальна травма, забій головного мозку, проблеми з легенями, перелом кісток передпліччя лівої руки. Ніхто його не збирається переводити у Київ.
 

Зауважимо, що Олег Жох - чинний чемпіон світу з армспорту на ліву руку у ваговій категорії до 70 кг, майстер спорту міжнародного класу, заслужений майстер спорту України. 

Нагадаємо, вчора Олег Жох разом із батьком та спортсменом Андрієм Пушкарем їхали у Польщу на змагання.

До слова на лікування Олега Жоха нині збирають гроші. Реквізити банківської картки матері спортсмена, Світлани Жох, тут.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень