Власник кіоску хоче стати і власником землі під ним

Боротьба з МАФами у Рівному триває

Цього разу йдеться про кіоск із ремонту годинників та виготовлення ключів, що розташувався на перехресті вулиці Гагаріна та проспекту Князя Романа.

Власник кіоску зареєстрував право власності на цей об’єкт нерухомості у приватній реєстраційній службі в одному з райцентрів області. І тепер, згідно із законодавством, йому передбачена земельна ділянка.

Начальник управління земельних відносин Сергій Таргоній каже, що вже звернулися у відповідні органи із скаргою і чекають відповіді:

- Приватна реєстраційна служба, не пам`ятаю чи гощанська, чи сарненська, зареєструвала. Ми направляли на вищестоящий орган скаргу, чекаємо відповіді. А тоді, якщо не буде відповіді, чи буде негативна – тоді подамо до суду.

Тож договір оренди власнику кіоска не продовжили.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень