Кінокритики назвали найочікуваніші фільми літа 2018

Глядачів чекають відразу кілька продовжень відомих бойовиків і франшиз

Колись давно літо вважалося найбільш провальним сезоном в сфері кінопрокату, однак тепер з травня по серпень кіностудії з радістю планують свої найгучніші прем'єри. Цей рік - не виняток. Нас чекають відразу кілька продовжень відомих бойовиків і франшиз, і критики вже назвали найбільш очікувані з них.

Лідерство – у  Marvel, адже ця студія готує цього літа відразу два гучних релізи: «Месники: Війна нескінченності» (3 травня) і «Людина-мураха і Оса» (4 липня). У списку очікуваних опинилися також «Дедпул 2» (17 травня), «Хан Соло. Зоряні війни: Історії» (24 травня), спін-офф культової саги – «Вісім подруг Оушена» (21 червня), жіноча версія фільму Стівена Содерберга «Одинадцять друзів Оушена», і чергова (шоста!) частина «Місії нездійсненної» з Томом Крузом. Але не тільки бойовики і блокбастери чекають критики та глядачі, серед очікуваних значаться також сиквели «Суперсімейки» (14 червня) і «Mamma Mia!» (16 серпня).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Теги: Кіно
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень