Кількість емігрантів з Рівненщини зросла у рази. Куди виїжджають наші земляки?

Тривожну статистику оприлюднили у ДМС в Рівненській області

На Рівненщині майже втричі зросла кількість охочих емігрувати – таку тривожну статистику оприлюднила головний спеціаліст із зв`язків з громадськістю та ЗМІ Державної Міграційної служби Рівненської області Валентина Іванюк.

За її словами, якщо ще у 2014-15-му роках кількість мешканців Рівненщини, що подавали документи на постійне місце проживання в інших державах, була практично незмінною – орієнтовно 400 осіб, то цьогоріч ця кількість зросла до понад тисячі.

У 2016-му році відбулося суттєве збільшення звернень до Державної міграційної служби з приводу оформлення дозволів для виїзду громадянина України за кордон на постійне місце проживання. Це 1036 громадян.

Варто зауважити, що мігрували на Рівненщину лише 234 особи. За словами Валентини Іванюк, найчастішими причинами для еміграції є працевлаштування за кордоном та воз‘єднання родин.

Країна ж, до якої виїжджають наші земляки найчастіше – США.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень