Кілька управлінських компаній Рівного ризикують залишитись без газу

Посеред опалювального сезону

Укртрансгаз не підтвердив номінацій на блакитне паливо на грудень чотирьом підприємствам Рівненщини.

Це ОСББ «Європейський дім» та «Мій дім», ГО «Кант», а також об’єднання співвласників гуртожитку «Полковника Тютюнника-2А», що у Рівному.

Така ситуація склалася через проблеми із запровадженням спеціальної інформаційної платформи, а також борги управлінських компаній. У зв’язку із цим газорозподільна компанія не має юридичних підстав здійснювати розподіл блакитного палива споживачам.

Тому найближчим часом, якщо Укртрансгаз не підтвердить номінацій, регіональна компанія буде змушена обмежити постачання газу цим споживачам.

На фото: комерційний директор ПАТ «Рівнегаз» Віктор Осницький

При цьому, вартість блакитного палива для них значно зросте, наголосив комерційний директор ПАТ «Рівнегаз» Віктор Осницький:

Обсяг газу, який спожитий споживачем без номінації, підлягає закриттю у місячному обсязі послугою балансування. У такому випадку вартість 1 куб.м., якщо споживач купує його по 8,5 грн за куб, становитиме 12-13 грн (у залежності від того, якою буде базова вартість газу у грудні). 

 

Крім того, ці суми споживач повинен буде сплатити у подвійному розмірі.

Однак у ПАТ «Рівнегаз» сподіваються, що до Нового року ситуація вирішиться, адже в іншому випадку компанія буде змушена припинити постачання блакитного палива споживачам без лімітів.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень