Кілька нерівненських журналістів у Рівному отримали паспорти (ФОТО)

Від керівництва ОДА

Нічна екскурсія в Дубенському замку та знайомство з мисливсько-спортивним комплексом «Сокіл». Такий 2-денний прес-тур чекає на журналістів загальноукраїнських видань: «Міжнародний туризм», «Мандри», «Сегодня», «Ліза», «Магістраль», «Урядовий кур’єр» та Інтернет-порталів «Мандрія», «Укртуризм» і «Експерттур». Так пише прес-служба Рівненської ОДА.

Із журналістами зустрілися голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко та його заступник Світлана Богатирчук-Кривко.

Чиновники розповіли пресі про пріоритети розвитку туризму, активізацію діяльності аеропорту.

Крім того, в області затвердили масштабний зелений шлях «Медове коло», який простягається на понад 250 км мальовничими куточками Рівненщини та передбачає мережу локальних маршрутів. Визначними місцями шляху є Тунель кохання у Клевані, заказник «Базальтові стовпи», Музей лісу, ландшафтний парк «Надслучанська Швейцарія».

Під час зустрічі журналістам вручили «Паспорт мандрівника» та запросили до участі у грі-квесті «На власні очі». Нагадаємо, суть гри полягає у тому, щоб подорожуючи Рівненською областю, відвідати якомога більше об’єктів, позначених на спеціальній карті, та вклеїти унікальні марки у власний «Паспорт мандрівника».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень