Керрі овдовіє в третій частині «Сексу і міста»

Шанувальники серіалу «Секс і місто» з нетерпінням чекають виходу третьої частини повнометражного фільму про Керрі Бредшоу та її подруг. Однак у продовженні картини їх, ймовірно, буде чекати неприємний сюрприз. Днями творець проекту Ендрю Міллер розповів про те, що герой Кріса Нота, Супермен, у цій частині фільму помре.

 

Міллер стверджує, що бачив ранню версію сценарію, в якій написано, що персонаж Нота помре в душі від серцевого нападу. До слова, в шостому сезоні серіалу в Супермена вже були деякі проблеми з серцем, і Керрі Бредшоу, яку зіграла  Сара Джессіка Паркер, тоді була весь час поруч із ним під час його реабілітації.

 

 

Кажуть, що саме такий поворот сюжету став однією з причин, через яку Кім Кетролл  відмовилася  від зйомок у картині.

Люди, близькі до Кім, вважають, що для персонажа Кім не знайшлося місця в новому сценарії. Супермен помре від серцевого нападу в душі, причому майже на початку стрічки. Весь фільм, очевидно, буде присвячений відновленню Керрі після смерті чоловіка, а не відносинам між подругами, - сказав Міллер.

Сам же Нот, за його словами, ще не читав сценарій картини, але зізнався Міллеру, що чув, що цей фільм перевершить попередні частини. До речі, вони йому зовсім не сподобалися.

Не люблю банальні речі. Можливо, тому, що я трохи цинік. Момент, коли я подарував їй каблучку з діамантом, був дуже сентиментальний і романтичний. Ненавиджу це. Ніякого реалізму, - сказав актор, але додав, що все одно б узяв участь у зйомках третьої частини картини.

 

Наші новини у Тelegram 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень