Керівник Рівненського музею пояснив, чому не взяв на роботу свого колишнього директора

Олександра Булигу

Олег Романчук (фото RvNews)

Після звільнення з посади директора обласного краєзнавчого музею Олександр Булига хотів потрапити на посаду вченого секретаря закладу. Але на це місце взяли Тетяну Самсонюк, яка досі працювала в обласному архіві.

В.о. директора краєзнавчого музею Олег Романчук пояснив це тим, що бачить Булигу на іншій посаді:

Більш є достойні посади, які могли б бути, і той напрямок, який він веде. Бо чомусь не ставиться питання про введення посади генерального директора: тут досить великий колектив. І я особисто його бачу на цій посаді. Тому що це та людина, яка веде зовнішню політику музею. А от цю рутину – це не для нього. Ця людина більша за це.

В.о. директора краєзнавочго музею вважає, що Булизі, який 13 років очолював музей, ще три роки тому потрібно було йти з посади, бо з роками кожна людина стає суб’єктивною, тож йому треба переключитися на інший вид робіт. Також, за словами Олега Романчука, у культурі Рівненщини вже шукають більш достойну посаду для Олександра Булиги.

Олександр Булига

Сам Романчук каже, що на посаду директора музею не претендує, бо він такого ж віку, як Булига. А треба, щоб заклад очолив хтось молодший, і почав робити європейський музей: з експозиціями без ухилів у політику, як завжди було досі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень