Картини українця - в популярних американських серіалах

Спочатку був «Білий комірець», на черзі – «Хороша дружина»

Картини українського художника Василя Бажая з'явились у 14-й серії третього сезону серіалу "Білий комірець", пише depo.ua. Невдовзі ж його роботи можна буде побачити в юридичній драмі «Хороша дружина».

"У мене були виставки в Нью-Йорку та Чикаго. Там представники знімальної групи "Білого комірця" і звернули увагу на мої роботи", - розповів Василь Бажай.

В одному з павільйонів з полотнами художника відзняли епізод серіалу, який вийшов ще в 2009 році. Однак право говорити про співробітництво Бажай і його команда отримали тільки тепер.

Щоправда, співпраця з американцями на "Білому комірці" не закінчилась. Цього року Бажай отримав пропозицію від тієї ж команди, яка працює над серіалом «Хороша дружина», про використання кількох полотен у новому сезоні, який зараз знімається у Нью-Йорку. Угоду про співпрацю підписали і кілька картин Бажая з’являться у нових серіях популярної юридичної драми.

За словами команди художника, обговорюється також варіант викупу картин у лізинг для використання в інших проектах, адже в знімальній групі є людина, яка є прихильником таланту Василя Бажая, виставки якого, до речі, в США проходять щороку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень