Карту з вибоїнами на дорогах Рівного пропонують створити активісти

Не вірять у те, що дороги поремонтують?

Ініціатор електронної петиції Андрій Бернацький просить створити інтерактивну карту ям та вибоїн на дорогах міста Рівного.

Текст петиції:

Всім жителям міста вже надокучили постійні проблеми з дорожнім покриттям та тротуарами. У різних місцях постійно з’являються нові ями та вибоїни, які заважають нормальному пересуванню транспортних засобів та пішоходів.

Пропоную створити на сайті міської ради інтерактивну карту щодо вказаних випадків, де кожний житель зможе залишати свої відгуки про появу таких проблем та слідкувати за їх вирішенням.

В свою чергу, вирішення вищевказаного має бути чітко обумовлено в часі та у випадку невчасного ремонту дорожнього покриття - тягнути за собою звільнення відповідальних посадовців, а у випадку систематичного порушення та невиконання своїх зобов'язань з боку господарюючих суб'єктів - припиняти з ними будь-яку подальшу співпрацю.        

Підписати петицію можна на сайті Рівненської міської ради.

Нагадаємо, мешканці Рівного скаржаться на те, що цієї весни разом зі снігом почав сходити асфальт.

Стежте за нашими новинами у  Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень