«Кардинал-Рівне» пропустив чотири голи у свої ворота

Пропустивши ще до перерви у свої ворота чотири м’ячі, «Кардинал-Рівне» поступається у Херсоні і зазнає першої у чемпіонаті поразки.

До Херсону зіграти перенесений матч четвертого туру чемпіонату Екстра-ліги «Кардинал-Рівне» приїхав у вкрай обезкровленому складі. Через травми Станіслав Гончаренко не міг розраховувати на Олександра Сіріцького, Павла Концебу та Олександра Басича. Таких кадрових проблем не змогла вирішити і термінова дозаявка молодого Владислава Корнєва, який вже грав за рівнян на передсезонному турнірі в Одесі.

«Продексім», натомість, після абсолютного фіаско у Кубку УЄФА та минулотижневого розгрому від «Титана» - був вкрай мотивованим. І Жоао Барбоза мав у своєму розпорядженні одразу три повноцінних четвірки.

Перевага господарів вилилася в забитий гол на шостій хвилині матчу. Відзначився Петро Шотурма. Гості відповіли дальнім пострілом Максима Мануйленка, який потягнув Юрій Савенко.

Коли гра дещо вирівнялася – «Кардинал-Рівне» підкосило доволі суперечливе рішення арбітра з Вінниці Олександра Сидорука. Активний Максим Мануйленко отримав пряму червону картку. І якщо з фолом посперечатися важко, то чи був це фол на вилучення – запитання. Адже перед Максимом Мануйленком залишався голкіпер Ярослав Морикишка, а паралельно рухалися ще двоє гравців нашої команди.  

Дві хвилини в меншості команда Станіслава Гончаренка – витримала. Але згодом пропустила двічі упродовж двох хвилин. Клаудіньо завершив простріл справа від Фумаси, а Ігор Корсун точно пробив після розіграшу кутового. 

Крапку у першому таймі поставив Роніньо, обігравши Сергія Кравчука та Ярослава Морикишку – 4:0…

Після перерви гольових нагод обидві команди створили значно менше. Херсонців, схоже, рахунок цілком влаштовував. Рівнянам же гра і далі давалася дуже непросто.

За півтори хвилини до фінальної сирени заключний у цьому матчі гол провів Михайло Волянюк. Він вразив ворота своєї колишньої команди, замкнувши простріл Петра Шотурми.

Перша поразка команди Станіслава Гончаренка у чемпіонаті. І друга перемога «Продексіма» над «Кардиналом» у сезоні.

 

Прес-служба МФК «Кардинал-Рівне»

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень