МФК "Кардинал - Рівне" знову програв

Сьогодні у Рівному відбулася гра 16 туру чемпіонату України з футзалу. В матчі зійшлися МФК "Кардинал-Рівне" та харківський "Локомотив".

Рахунок в матчі був відкритий на 2-й хвилині. Після дальнього удару Дениса Овсянникова Дмитро Бондар від лінії штрафного точно переправив м'яч у ворота. Але господарі майданчика відігралися досить швидко. На сьомій хвилині зустрічі Олександр Басич пробив із середньої дистанції і першим на добиванні виявився Володимир Кручок - 1: 1. Після пропущеного м'яча Євген Ривкін взяв тайм-аут, і після цього «Локомотив» включив додаткові оберти. Спершу удар Євгена Рогачова ледь не завершився голом - м'яч пролетів поруч зі штангою. Але вже в наступній атаці Євген Сірий не упустив свій шанс - Віталій Кисельов зліва прострілив вздовж воріт, і Євген з меж штрафного потужним ударом відправив м'яч за призначенням.

Згодом харків'яни забили третій м'яч. Активність Дмитра Сорокіна в атаці увінчалася третім голом. Дмитро першим виявився у відбитого м'яча і найсильнішим ударом відправив його у сітку - 3: 1.

Другий тайм почався з відродження інтриги у матчі. І тут господарям пощастило буквально в першій же атаці. Сергій Піддубний праворуч пробив по воротах і м'яч рикошетом від Овсянникова влетів у сітку. Але ця невдача лише стала додатковим стимулом до ще більш активних дій «Локомотива» попереду, і другий тайм, як і перший, нудним не був. «Кардинал-Рівне» знову, як і в першому таймі, спробував перехопити ініціативу, але в ході цього змушений був розкритися, чим і скористалися харків'яни. На 27-й хвилині зустрічі Денис Овсянніков «повернув боржок», забивши дуже важливий м'яч. Після передачі Сергія Журби праворуч Денис з лінії штрафного вивірено і хлоднокровно пробив по воротах - м'яч у сітці, а на табло 2: 4.

Було помітно, що «Кардинал» підсів і тут же це позначилося не тільки на грі, але і в протоколі - господарі майданчика раз за разом змушені були, обороняючись, порушувати правила.

П'ятий фол «Кардинал-Рівне» заробив вже на 32-й хвилині. Пробивати стандарт підійшов Євген Валенко, але замість удару хитро скотив м'яч Рогачову, який з 10-ти метрів гарматним ударом вколотив м'яч у ближню дев'ятку - 2: 5.

У підсумку - 2: 5 і МФК "Кардинал - Рівне" "впевнено" посідає передостаннє місце у турнірній таблиці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень