Карантинні 8 тисяч гривень. В Україні знову можуть провести масові виплати

Умови виплат озвучили у Кабінеті міністрів

В Україні можуть знову розгорнути програму підтримки підприємців. Йдеться про виплату 8 тисяч гривень зокрема ФОПам,  як це було у листопаді 2020 року.  

Які саме кроки ухвалюватиме уряд залежить від карантинних обмежень, які можуть впровадити в країні через загострення корона вірусу.  Про це повідомив міністр економіки Ігор Петрашко під час форуму Україна 30 у четвер.

Ми будемо реагувати. У нас є напрацьовані інструменти. Будемо діяти залежно від ситуації. Зараз у нас все ж окремі карантинні зони, – наводить слова голови Мінекономіки OBOZREVATEL.

Ігор Петрашко зазначає, що наразі більшість областей працюють у звичайному режимі.

Однак у нас усі програми, які були напрацьовані торік, можуть і будуть застосовані в разі, якщо такі розширення обмежень триватимуть, – резюмував Петрашко.

Нагадаємо, масові виплати у 8000 гривень проведи у грудні 2020 року. Гроші отримали підприємці які постраждали через запроваджений локдаун, і під час дії карантинних обмежень не мали можливості працювати.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень