«Карантинне» безробіття на Рівненщині компенсується від держави

Вдалося зберегти близько 15,5 тис. робочих місць

Роботодавці області, які через карантин  тимчасово зупинили свою діяльність, отримують компенсацію від держави.
Завдяки виплатам за «карантинне» безробіття на Рівненщині вдалося зберегти 15,5 тис. робочих місць

Державна служба зайнятості в рамках реалізації Програми щодо надання допомоги по частковому безробіттю на період карантину для суб’єктів малого та середнього підприємництва та фізичних осіб-підприємців, повідомляє Рівненська ОДА.

Держава та область різними способами намагаються пом’якшити наслідки пандемії в Рівненській області, зокрема, фінансово. Завдяки цій програмі представники малого та середнього бізнесу Рівненщини виплатили своїм працівникам понад 108 млн грн. Гроші отримали 15577 осіб. Найбільше роботодавців звернулися з  Рівного, Рівненського, Дубенського та Сарненського районів області. У результаті завдяки програмі виплат по частковому безробіттю на період карантину вдалося зберегти в області понад 15,5 тисяч робочих місць», - зазначив заступник голови ОДА Ігор Тимошенко.

Ця Програма зарекомендувала себе як ефективний механізм підтримки роботодавців та фізичних осіб-підприємців, сприяла збереженню робочих місць та зайнятості працівників у період карантину, запобіганню більш стрімкого зростання безробіття.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень