Каналізувати, чи не каналізувати септики Басового Кута

Депутати все досліджують

Фото "Erve.ua". Стічна труба направлення в самісіньке озеро Басів Кут. Не всі мешканці Басового Кута користуються септиками. Не всім мешканцям септика вистачає для задоволення потреб. Не всі відходи залишаються в септиках

Питання каналізації на Басовому Куті відклали ще на невідомо скільки.

Над тим, аби міська влада в першу чергу каналізувала будинки біля озера, вже понад три місяці працюють депутати міськради Олександр Довжаниця та Микола Бляшин.

Вони хочуть внести низку змін до програми впорядкування та охорони річок і підземних вод міста, серед яких є пропозиція каналізувати у першу чергу вулиці біля Басового Кута, адже нечистоти з будинків сильно забруднюють воду, розповідає депутат міської ради Микола Бляшин:

Є заходи програми, які мають різночитання між нами та виконавчими органами. Наприклад, наша ідея каналізувати в першу чергу ті вулиці, які ближче до озера: Басів Кут, Новий двір, Золотіїв. Гроші треба спрямовувати і туди.

 

Це не означає, що на інших вулицях цього робити не треба, але будинки біля Басового Кута протягом 20 років жодного разу не каналізувалися. Натомість комунікації проводять на Боярці, біля аеропорта, на «Молодіжному» і так далі.

Проект каналізування навіть виготовили у НУВГП. Самі ж пропозиції розглядала спеціальна робоча група з міських депутатів. Сьогодні їх винесли на розгляд постійної комісії міської ради з питань міського господарства.

"Фото брудного Басового Кута нехай додасть драми"

Більшу частину пропозицій винесли на розгляд сесії міської ради, втім питання з каналізуванням депутати не пропустили. Натомість члени комісії вирішили детальніше вивчити це питання та обговорити його з необхідними інстанціями.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень