Канадські депутати куритимуть «траву»?

Канабіс відправили всім 184 депутатам правлячої Ліберальної партії Канади

Канадський активіст Дана Ларсен, який виступає за легалізацію в країні марихуани, розіслав усім 184 депутатам правлячої Ліберальної партії Канади по граму цього наркотичного засобу і примірника написаної ним книги про історію канабісу.

Як повідомляє видання Vice. Ларсен заявив, що знає про незаконність подібної акції, але не боїться судового переслідування. На його думку, депутати не стануть звертатися в поліцію.

"Якщо і напишуть заяву, то навряд чи поліція почне ганятися за мною через грам марихуани", – заявив він.
Опитані виданням канадські поліцейські погодилися, що такій справі можуть і не дати хід. За їх словами, навіть якщо буде очевидно, що саме Ларсен відправляв листи c канабісом, обсяг речовини, яка пересилалася в кожному окремому листі, занадто малий, щоб виправдати зусилля по збору доказової бази. Вони уточнили, що ситуація може змінитися, якщо знайдуться підтвердження того, що саме Ларсен переслав поштою всі 184 грама марихуани.

У прес-службі Ліберальної партії не змогли підтвердити, чи дійшли вже відправлення до адресатів, але назвали дії Ларсена дуже амбітними.

Нагадаємо, в жовтні 2015 року ліберали перемогли на парламентських виборах у Канаді, змістивши Консервативну партію. Уряд очолив 43-річний Джастін Трюдо.

У грудні генерал-губернатор Канади Девід Джонстон заявив, що канадська влада не відмовляється від планів щодо легалізації марихуани.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень