Кадиров прикінчив Лапіна: в Москва-ріці тіла генерала, може, й не знаходили, але…

Чи матимуть генерали РФ – чим відповісти?

Командувача угруповання російських військ «Центр» у війні проти України, генерал-полковника Олександра Лапіна відсторонили від посади. Це трапилося сьогодні, у суботу, 28 жовтня.

Сьогодні ж соцмережами прокотилася новина, що тіло генерала Лапіна дістали з Москва-ріки – мертвим.

Проте, пізніше, всі почали це повідомлення спростовувати.

Як зазначає «Медуза», останнім часом Лапіна активно критикував глава Чечні Рамзан Кадиров: на початку жовтня він звинуватив генерала у здачі Лиману і назвав його «бездарью».

За словами Кадирова, Лапін, керуючи цією ділянкою оборони, не забезпечив необхідними засобами мобілізованих окупантів з Луганської області, а сам нібито «відсиджувався» в Луганську.

Учора ж Кадироів у себе в Телеграм каналі написав, зокрема, таке:

Что касается генерал-полковника Лапина, то последние несколько дней я пытаюсь через своих командиров спецподразделений установить с ним связь.

 

Но мои ребята не могут его найти. Разве не должен командующий быть на своем месте и на связи с коллегами? А все потому, что я хочу с ним поговорить о недавнем прорыве врага в районе линии обороны населённых пунктов Терны, Торское и Ямполовка, которую без боя пересекли 5 БТРов и 50 неонацистов и где ответственным был Лапин. В итоге, чтобы помочь остановить продвижение противника на его участке, было принято решение о снятии с обороны города Рубежное и переброске одного усиленного батальона и одной роты.

Що б не писав дон-дон Кадиров, зрозуміло, що важливими є не конкретні звинувачення з боку малограмотного «дігі-дона», а те, що цьому туповатому персонажу на росії дозволяють уже буквально все.

Зокрема, бункерний дід поклав, як виглядає, на нього завдання зробити генералів та Армію в цілому – винними за провал спецоперації в Україні. Спецоперації придуманої лічно пуціним.

Тепер цікаво буде подивитися – як довго генерали РФ будуть дозволяти усіляким кадировим витрати об них ноги.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень