Інвалідам на Рівненщині передадуть у власність 17 автомобілів

Такого рішення очікує ще близько сотні людей з особливими потребами

Це питання обговорювала робоча група з питань гуманітарної допомоги в Рівненській облдержадміністрації, у роботі якої брали участь заступники голови ОДА Ігор Тимошенко та Віталій Ундір.

За результатами голосування, було вирішено передати у власність 17 автомобілів людям з інвалідністю з Рівненського, Сарненського, Костопільського, Гощанського, Дубровицького районів, міст Острог та Рівне.

Ці транспортні засоби були безкоштовно надані державою в їх користування більше 10 років тому як гуманітарна допомога. Відповідно до законодавства, нині ці люди набули права на отримання їх у власність.

Раніше рішення щодо передачі у власність автомобілів, які були визнані гуманітарною допомогою, приймало Міністерство соціальної політики України. Відтепер, згідно із змінами в законодавстві, таке рішення прийматимуть в облдержадміністраціях. Наразі на Рівненщині цього права очікують близько сотні людей з особливими потребами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень