Інтернет і телебачення від Мережі Ланет у Рівненській області

Провайдер із більш ніж 15-річним досвідом на ринку

Життя сучасної людини неможливо уявити без використання різноманітних онлайн-послуг. Якісний домашній Інтернет необхідний у багатьох повсякденних ситуаціях, а також у професійній діяльності. Наразі велика частина українців працює віддалено, школярі також перейшли на дистанційне навчання, все частіше ми спілкуємося з рідними за допомогою відеозв'язку, а після зачинення кінотеатрів перегляд фільмів також відбувається онлайн. 

У тому, наскільки якість доступу до мережі буде задовольняти всі ваші потреби, а ви будете відчувати комфорт у різних сферах приватного та суспільного життя, важливу роль відіграє швидкість Інтернету. Для цього необхідно правильно підібрати інтернет-провайдера, який буде відповідати всім поставленим вимогам.

Мережа Ланет — надійний провайдер Інтернету та ТБ у Рівненській області

Сьогодні на ринку існує безліч компаній, які пропонують під'єднати Інтернет і кабельне або цифрове телебачення. Проте, не кожна з них пропонує дійсно вигідні умови для своїх абонентів, а якість зв'язку не завжди висока. Перед тим, як обрати найкращого провайдера та під'єднати Інтернет чи телебачення у своїй оселі, зверніть увагу на такі важливі аспекти:

  • гарна репутація компанії;
  • різноманітні та вигідні тарифні плани;
  • широка карта покриття, на якій є потрібна вам адреса;
  • якісне та безперебійне підключення до мережі;
  • наявність сучасної послуги IPTV;
  • оптимальне співвідношення ціни та якості;
  • кваліфікована техпідтримка 24/7.

Усім заявленим вимогам повною мірою відповідає компанія Мережа Ланет. Провайдер із більш ніж 15-річним досвідом на ринку був визнаний найшвидшим в Україні у 2020 році, пропонуючи безлімітний Інтернет на швидкості до 1000 Мбіт/с. Окрім того, Мережа Ланет постійно вдосконалюється, щоб відповідати високим стандартам якості світового рівня.

Інтернет і телебачення: разом вигідніше

Якщо ви хочете не лише отримати доступ до Всесвітньої павутини на достатній швидкості та передивлятися улюблені канали в будь-який час, але й при цьому заощадити, варто звернути увагу на комплексну послугу «Інтернет+ТБ». Так ви зможете значно заощадити ваші кошти, а також зручно сплачувати за телебачення та Інтернет в особистому кабінеті.

Своїм абонентам Мережа Ланет пропонує декілька тарифів, серед якого кожен зможе вибрати найбільш комфортний для себе варіант:

  • тариф L+ — підключення до мережі на швидкості 100 Мбіт/с + IPTV-пакет Core зі 167 телеканалами;
  • тариф XL+ — Інтернет на швидкості 150 Мбіт/с та 219 телеканалів у IPTV-пакеті Baza;
  • тариф XXL+ — швидкість підключення до мережі 200 Мбіт/с + 225 каналів у IPTV-пакеті Prime.

Щоб під'єднати послугу «Інтернет+телебачення» за максимально вигідними умовами, залишайте заявку на офіційному сайті Мережі Ланет. Окрім того, щоб дізнатися, скільки коштує провести Інтернет і телебачення у вас вдома, а також отримати відповіді на інші питання, звертайтесь до менеджерів компанії за телефоном (0800) 601-200 чи надсилайте листа на електронну пошту: info@lanet.ua.

* - на правах реклами 

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень