Інструктор з водіння розкрив простий трюк, як економити паливо в місті

Водії можуть економити паливо в заторах, скориставшись однією порадою

Водіям бензинових і дизельних автомобілів настійно рекомендується дотримуватися простої поради під час подорожей по великих містах, щоб підвищити економію палива. Про це повідомляє Express.

Інструктор з водіння з лондонської автошколи розповів, як власники бензинових і дизельних автомобілів можуть заощадити паливо за допомогою простого трюку.

Експерт підкреслив, що рух у заторах із зупинками, що є звичайним явищем у великих містах, може призвести до зайвої витрати палива.

Щоб заощадити гроші, водіям не слід під'їжджати до машини, що їде попереду, і різко гальмувати, а замість цього не поспішати.

Учасникам дорожнього руху слід «м'яко гальмувати» і повільно під'їжджати до автомобіля, що їде попереду.

— Водіння в заторах зазвичай призводить до гіршої економії палива. Це також призводить до більшого зносу деяких компонентів автомобіля, - кажуть в автошколі.

 

— Щоб заощадити паливо, намагайтеся не прискорюватися і різко не гальмувати.

 

Замість цього злегка прискорюйтеся і плавно гальмуйте протягом достатнього часу. Це не тільки економить паливо, але і знижує стрес, - порадив експерт.

Фахівці також закликали водіїв вивчати дорогу попереду і передбачити свій наступний крок, щоб уникнути непотрібного гальмування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень