Instagram і Twitter обрали найкрасивішого хлопчика світу

Ним став 12-річний австралієць Вільям Франклін-Міллер

Спочатку акаунти Вільяма в соцмережах стали популярні в азіатському сегменті інтернету. Його фотографією поділилася школярка з Японії, і знімок в її Twitter-акаунті отримав тисячі репостів. Після цьогоФранклін-Міллера завалило запитами на додавання в друзі.

Я отримував близько сотні нових підписників кожні три секунди, - розповів хлопчик.

За словами школяра, він і його мати спочатку подумали, що акаунти зламали, але потім зрозуміли, що сталося, з коментарів людей до фотографій.

Ти реально знаменитий в Японії і Китаї, - написали Вільяму фоловери.

Люди робили компліменти його зовнішності і запрошували скоріше приїхати в їх рідні країни. Число підписників «найкрасивішого хлопчика» в Instagram досягло 152 тисяч, причому, за словами Франкліна-Міллера, число фоловерів зросло в сотні разів за дві доби з моменту публікації його фото японкою.

Як уточнює Daily Mail, Вільям з восьми років працює моделлю і робить перші кроки в акторській кар'єрі. Зокрема, він знявся для різдвяній рекламі універмагу Harrod's і в австралійському телесеріалі «Джек Айріш».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень