«Іноді здається, що охоронці думають, що у них 7 життів», - рівняни обговорюють побиття чоловіка у супермаркеті

Люди обурюються роботою персоналу «Вопак»

Напередодні Радіо Трек повідомляло про те, що у рівненському супермаркеті охоронці побили чоловіка. За словами потерпілого, це трапилося через зауваження на адресу персоналу.

Цей матеріал почали жваво обговорювати у соцмережі. Здебільшого, люди обурюються не лише роботою персоналу, а й продукцією магазину.

Сергiй Лебедь Магазин справді неприємний. Завжди в годину пік (17-19 год) у них працює лише одна каса, на якій до того ж сидить стажер. Збирається довжелезна черга з нервових людей, які поспішають додому, але закладу напевно доставляє насолоду це спостерігати.

 

Ludmyla Shevchenko Можу підтвердити , що у вопаку останнім часом до покупців ставляться не зовсім порядно.Цінники не завжди відповідають товару. Не всі ваги мають касові стрічки, що створює незручності при зважуванні товару. А черги які ? Кас багато, однак працює в години пік максимум три каси. Так, що адміністрації магазину є над чим працювати.

 

Ihor Golovko Цікаво, а якщо б покупець був із професійними знаннями східних єдиноборств і вони до нього полізли....потерпілому швидкого одуження бажаю

 

Ірина Сергіївна Солодуха Та там вже давно іх всіх час на місця поставити!!! Персонал не привітний, на касах ведуть себе, як в себе дома, а не на робочих місцях! А потерпілому бажаю швидкого одужання!

 

Татьяна Руда В тому Вопаку справді раніше був дуже хороший директор і просрочки стільки не було як зараз, але часи змінюються... і охорона також.

 

Мария Яровая Мені іноді здається. що хоронці думають, що у них 7 життів, мабуть не від великого роуму!!!. Такі герої поки на роботі, а потім колли до дому йдуть то через пів кроку озираються!!!! Скоріше за все запис з моментом побиття традиційно буде стертим з посиланням на збої у системі

 

Сергей Секрет так, никто ничего толком не знает, но уже осуждам-с.

 

Антон Мельников Наболело . Просто каждый посещал этот маркет и видил его работу.

 

Ruslana Pavlushenko коли вже в нас зрозуміють, що клієнт/покупець завжди правий

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень