Майже 200 звільнилося: чи є нестача кадрів в інфекційних відділеннях лікарень Рівненщини

Кажуть, що звільняються найменш оплачувані працівники — санітарки і медсестри

Із запровадженням карантину медпрацівники почали "тікати" з лікарень. Переважно, через незахищеність. Фото ілюстративне, "РБК-Україна"

Майже дві сотні медпрацівників звільнилися на Рівненщині за час карантину. Переважно це молодший і середній медичний персонал.

Однак інфекційні відділення лікарень області повністю укомплектовані. Гострої нестачі медперсоналу на сьогодні там немає, запевнив начальник облуправління охорони здоров’я Олег Вівсянник:

Наразі гострої недостачі працівників інфекційних відділень в області немає. Але дійсно є факт звільнення медичних працівників, особливо молодшого і середнього медперсоналу. На сьогодні це близько 190 осіб, які звільнилися з початку дії карантину.

Начальник управління охорони здоров’я Рівненської ОДА Олег Вівсянник

За його словами, штатну кількість працівників інфекційних відділень вдається компенсувати за рахунок інших відділень, які тимчасово закриті.

Крім того, уже наступного тижня у відділення, де виникла найбільша потреба у медичних кадрах, переведуть ще й частину працівників, які повертатимуться із відпусток у поки що порожні відділення.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень