«єДопомога» в дії: українці знову можуть отримати по 6600 грн

Ті, хто постраждав через війну і найбільше потребує фінансової підтримки

Фінансову допомогу зможуть отримати ще більше постраждалих від війни українців. Це стало можливим завдяки підписанню 16 серпня 2022 року Меморандуму про взаєморозуміння між Мінсоцполітики та Норвезькою радою у справах біженців (NRC).

Згідно з новими домовленостями, ще 20 тис. українців із вразливих груп згодом зможуть отримати грошову підтримку.

 

Це стосується ВПО та мешканців тимчасово окупованих і деокупованих територій, а також регіонів, де ведуться активні бойові дії.

Йдеться про отримання громадянином 2200 грн на місяць протягом 3-х місяців. Виплатять кошти одноразовим платежем – тобто, людина одразу отримає 6600 грн.

Щоби отримати цю допомогу, потрібно зареєструватись на платформі єДопомога.

Отримувачів обиратимуть саме із зареєстрованих на отримання грошової допомоги від міжнародних організацій на платформі «єДопомога» - тих, хто підпадає під критерії виплат.

Між тим, керівник Представництва NRC в Україні Роберто Віла Сексто зазначив, що організація уже надала допомогу для 30 тис. постраждалих від війни українців та планує й надалі підтримувати найуразливіші родини в Україні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень