4 ідеї манікюру на 8 Березня (ФОТО)

Весняний дизайн - свіжий, з гілочками, квітами

Поки депутати у Верховній Раді вирішують - відзначати чи ні 8 Березня, в українських жінок є привід підготуватися до весни. А отже й зробити відповідний манікюр. 

Ніжний, з гілочками чи бутонами квітів

Це один із найпопулярніших дизайнів нігтів на 8 Березня. Намальовані за допомогою лайнера гілочки з бутонами квітів, що не розпустилися, або листочками виглядають модно і лаконічно.

З гілочками із зеленим листям та квітами

Це, мабуть, найактуальніший та найкрасивіший манікюр на 8 Березня – адже квітів цього дня багато бути не може! Особливу увагу зверніть на троянди, тюльпани, мімозу та проліски – ці квіти 8 Березня користуються особливою любов'ю.

Червоний 

Варіант для шанувальників класики. Можна використовувати гель-лак будь-якого червоного відтінку як основу для декору, а можна зупинитися і просто на однотонному покритті - це в будь-якому випадку виглядатиме ошатно і ефектно.

 

Французький

Він завжди вишукано та стильно виглядає на нігтях. У святковій версії він може бути кольоровим, золотим або комбінованим (з акцентом на 1-2 нігті).

Джерело: fashion-woman.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень