Ідеї рівнян щодо проведення фестивалів і конкурсів готова почути влада. У Фейсбук

Їх можна буде пропонувати на спеціальній сторінці соцмережі

Вона матиме назву «Рівне – місто унікальних подій». Тут можна розміщати ідеї, наміри і бачення проведення в місті цікавих і унікальних проектів (фестивалів, конкурсів тощо). Бажано, щоб представлений проект мав орієнтовний кошторис і відповідний запит щодо бюджетного фінансування.

Прийматимуть пропозиції до 6 листопада цього року, тобто до формування бюджету міста. Запропоновані проекти авторам потрібно буде захистити. Їх можуть пропонувати як громадські організації, так і окремі громадяни. 

Запропонувала таким чином слухати думку рівнян щодо організації культурного життя міста заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська. Зробила це під час робочої зустрічі керівників і учасників творчих колективів міста, керівників міських закладів культури, управління культури.

«Все має формуватися прозоро і зрозуміло. Завжди треба пам’ятати, що ми витрачаємо кошти платників податків і люди повинні знати, що вони будуть витрачені правильно», - зауважила Галина Кульчинська.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень