«І кому та ковзанка заважала?», - рівняни про новий ярмарок у центрі міста

Зникнення ковзанки біля торгового центру "Злата Плаза" і натомість поява ще одного ярмарку викликала безліч емоцій у мешканців Рівного

Тепер тут ярмарок

Вони діляться ними у соцмережі Фейсбук:

Володимир Стратонов ...і кому ж та ковзанка заважала. Оті пару кіосків легко б стали по периметру, та й ялинка б влізла.

Катерина Обжевська Та в нас все місто - суцільна ковзанка

Алла ЧекерскаяАлла Чекерская Кошмар! Люди не ходiть по тих кiосках та не водiть дiтей. Якщо нiхто не буде купляти той ширпотреб китайський, то не будуть i ставить.

Виталий ДесяВиталий Деся Верніть ковзанку (її замінили на ковзанку на дорогах через все місто...."автодор" набирає інструкторів по ковзанню на дорогах)

Anastasiya ZhilinaAnastasiya Zhilina Там ж місця хватило б на усе !!!!бабло рубаємо в черговий раз....(((

Ирина ЧайкаИрина Чайка Там львівський ярмарок. Ніякого "кітайського фуфла". Кому треба, той знайде його на центральній ялинці на майдані. А взагалі таке враження, що народ буде проти всього, що б там не з'явилося.

Ludmyla ShevchenkoLudmyla Shevchenko Важко повірити в те, що повернеться ковзанка. А дуже, дуже хочеться, щоб вона була там, де вона була. Є надія! Думаю, мене підтримають багато рівнян. Але ж у нас все вирішують депутати, яких ми обрали. А вибори не скоро...

Сергей КоневскийСергей Коневский Не уявляю Новорічні та Різдвяні свята без ковзанки в центрі міста. Тупо бізнес.

Ірина Ковальчук Сьогодні була біля цих ларьків!!!! Гарна продукція, не Китай!!!! Смаколики супер!!! Але трішки не продумано: мало розваг!!!!!

Сергей КоневскийСергей Коневский А якщо все поєднати: і рентабельність, і ковзанку (з бюджету міста) для діток, і святковий настрій, і бізнес - щоб все і всім було клас!!! Ми всі були дітьми, а діти мало знають про рентабельність. Колись футбольне поле стадіону "Авангард" зимою було ковзанкою. Скільки там збиралось людей!!! Ковзанка в центрі міста на Новорічні свята, як на мене, це любов до нашого міста і держави в цілому. А потім дивуємось, чому наші діти з держави втікають.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень